marți, 17 iulie 2012

Bujori

Hello!
Am revenit cu urmatorul colier. Floarea principala este si floarea mea preaferata: bujorul. Am incecat sa il combin cu hortenii dragalase verzi si trandafiri. Sper ca va place interpretare mea.
Pe curand!











Pentru detalii, întrebări sau sugestii scrieţi-mi la aliart_handmade@yahoo.com

8 comentarii:

  1. cat costa acest colier? este superb !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos e,il adorrrr:x:x:x dat fiind faptul ca locuiesc in afara tarii,oare ar fi posibil sa mi-l comand?astept un raspuns...multumesc!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!nu am mai trimis in afara tarii si imi este tare frica ca nu cumva sa se rataceasca pe drum..daca ai pe cineva in tara sau daca ai de gand sa vii tu in tara ti-l trimit cu cea mai mare placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok,am inteles...o am pe mama in tara,iar de sarbatori va veni in vizita la mine:)am sa-ti trimit un e-mail cu toate datele necesare,pt a mi-l trimite pe adresa ei.multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place f mult acest colier,este f dragut:x as dori sa stiu....acest fimo,din care este realizat ,¿este rezistent?¡multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc!Fimo este destul de rezistent, nu se distruge foarte usor, cu putina grija, bineinteles.Eu am accesorii si de 3 ani, de cand m-am apucat sa modelez si le-am purtat destul de des si nu am avut probleme.

    RăspundețiȘtergere