luni, 30 aprilie 2012

Propunerea Saptamanii: Detachable collars

Hello!
Nu am mai facut accesorii de ceva timp.Nu am mai avut inspiratie, nici timp, nici motivatie.Incerc insa sa scriu pe blog cateva articole care, zic eu ca sunt utile.Cel mai des veti vedea rubricile "Propunerea saptamanii" si proiecte DIY.Sper sa va placa si a ma urmariti in  continuare.
 Saptamana aceasta vreau sa va vorbesc despre "Colierele detasabile", care mie mi se par deosebite.Am gasit destule imagini cu diverse combinatii si modele de unde sa va inspirati.Sper sa reusesc curand sa fac un mic proiect DIY sa va arat cu va puteti confectiona singure propriul colier detsabil.
Enjoy!

bforbel.com
3-snaps.com
Pearl and Flower Peter Pan Collar
asos.com
Pointed Collar
asos.com
themall.ph
Limited Edition! Pure silk detachable shirt collar!
artis4fashion.com
polyvore.com
Mirrored Collars
styleguru.com
sursa

Detached and removable collars are a hot fashion trend for spring - but would you wear one? Learn how to wear a detachable collar with our tips!
sursa

sursa

sursa


sursa


sursa


sursa

sursa

sursa

sursa
rouge-fox.jpg
sursa
sursa Pe curand!
 Pentru detalii, întrebări sau sugestii scrieţi-mi la aliart_handmade@yahoo.com

Un comentariu:

  1. Buna Ziua ,
    As vrea sa va propun un mic " targ " , anume : eu imi pun la blogul pe care il detin adresa ( cu link-ul) de la blogul dumneavoastra , adaugand-ul la rubrica "Blogurile pe care le urmaresc" , iar dvs. faceti acelasi lucru cu link-ul de la blogul meu ( http://liviahandmade.blogspot.ro/ ) ..

    Va multumesc pentru intelegere . In caz ca raspunsul este afimativ , va rog sa ma contactati la adresa bristena100@gmail.com

    RăspundețiȘtergere